дом Политика Сменят ръководството на „Терем“

Сменят ръководството на „Терем“

0
ДЯЛ

Сменят членовете на Управителния съвет на „Терем“. От поста си е освободен  и директорът на „Почивно дело“. Той обаче не може да бъде открит вече месец, за да му бъде връчена заповедта за уволнение.
С постовете си се разделят и шефът на Главна дирекция „Инфраструктура на отбраната“, както и някои от служителите, които не вършели работата си. Това заяви военният министър Георги Панайотов пред медиите.
„Ръководството на „Терем“ се е ползвало от социални облаги. Извършвани са командировки в чужбина с неясна цел, без резултати. Служебни автомобили са се използвали за лични цели“, оповести Панайотов.
„Понастоящем имат способност за ремонт само на стара съветска техника. Техният холдинг, за да поддържа останалите си предприятия, е дал заем на стойност 42 000 000 лева с ДДС, които никога няма да бъдат върнати. Не е направено нищо за модернизирането на групата и усвояването на нови мощности. Дружествата работят на загуба, а Съветът на директорите няма бизнеспрограма. След септември няма да имат договори и служителите няма да получават заплати“, коментира още Панайотов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАйсел Руфад, областен председател на ДПС: Да застанем заедно един до друг и да защитим свободата си!
Следваща статияКъм момента: ИТН – 21.8%, ГЕРБ – 21.5%, БСП – 16.4%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here