дом Политика Айсел Руфад, областен председател на ДПС: Да застанем заедно един до друг...

Айсел Руфад, областен председател на ДПС: Да застанем заедно един до друг и да защитим свободата си!

0
ДЯЛ

Скъпи симпатизанти и избиратели на ДПС в област Шумен,

Само след няколко дни отново ще гласуваме. Направихме го неотдавна, на четвърти април тази година. За съжаление обаче, в най-краткия български парламент не се намериха партии с воля и решимост за съставяне на отговорно държавно управление, с ясни приоритети, така както ние предлагахме. Затова сега отново сме пред урните и пред машините за гласуване.
И днес нашето мото остава непроменено: Рестарт на държавността! Възстановяване на демокрацията! И днес повтаряме, че страната ни се нуждае от диалог и съгласие, от заедност и толерантност, от ясно формулиране на общонационалните ни интереси. Но за да се случи това, трябват партии и политици с отговорни и предвидими позиции. Всички сме наясно, че ерата на джипката приключи. Въпросът е какво следва. Ние сме партия, която държи на ценностите си и затова нашите позиции и нашите цели са познати на всички. През април дадохме старт на рестарта, но той далеч не е приключил, дори не е сигурно дали реално е започнал. Затова днес Ви казваме: Нека заедно да довършим това, което заедно започнахме! Нека върнем нормалността в политиката, в държавата и в живота ни !
ДПС – Шумен, отново начело с водача на нашата листа г-н Мустафа Карадайъ, Ви призоваваме да проявите своя граждански дълг и да гласувате масово. Само така ще защитим нашите права и свободи и интересите на нашите братя и сестри, деца и родители, близки и приятели, тук и зад граница. И когато тези интереси напълно съвпадат с интересите на целия българския народ, няма никаква причина да останем безучастни и да не отидем до изборните помещения. Нашето по-добро бъдеще минава през успеха на цяла България, а днес той отново е заложен на карта. Дали ще предпочетем хартиената бюлетина или новата изборна машина, е без значение, ако предварително знаем кой е правилният избор и кой е правилният номер за гласуване.
Ние Ви казваме, че това е №7! Знаем, че и Вие го знаете и затова искаме заедно да довършим това, което започнахме. Всички се досещаме, че и в новия парламент няма да е лесно разумът на надделее. Точно затова, колкото по-силно сме представени в него, толкова шансът за възстановяване на демокрацията е по-голям. Ние ще бъдем гаранти на Вашите интереси и на въжделенията на целия народ за свобода, демокрация и общ просперитет.
Гласуването за ДПС е нещо повече от участие в изборите, то е израз на дълбока съпричастност на всеки един от нас с бъдещето на Родината ни. Нека бъдем на висотата на тази наша толкова голяма отговорност! Този път нямаме право на грешки. Моментът е решителен за това, на къде ще потегли България, в чии ръце ще предадем бъдещето си. Нека да не допуснем промяната да бъде заменена с подмяна !
Ние сме оптимисти, но наше задължение е да бъдем и сурови реалисти. Затова Ви призоваваме да застанем заедно един до друг и за защитим свободата си, правата си и демокрацията, за всички нас и за целия български народ!
Успех на изборите на 11.07.2021 г., с №7 в бюлетината!
Бъдете здрави, силни и щастливи!

Искрено Ваша Айсел Руфад
Председател на Областен съвет на ДПС-Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри нова вълна на COVID-19: Градините ще приемат деца само на ваксинирани родители
Следваща статияСменят ръководството на „Терем“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here