дом Общество Шумен ще посрещне Новата година с пищна заря

Шумен ще посрещне Новата година с пищна заря

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

Стотици фойерверки ще озарят небето над Шумен в Новогодишната нощ. Празничната заря започва точно в 00.00 часа. Огнената феерия ще продължи близо 10 минути.
Традиционно първите заряди са заложени на покрива на сградата на Община Шумен.
Атракцията и тази година ще бъде подготвена от най-добрия майстор на пиротехниката в Североизточна България Кънчо Енчев. Залагането и скачването на зарядите отнема на спеца повече от 4 часа.
Зарядите от покрива на Общината са с по кратка фаза на летеж и се наричат ниски. Огненото шоу ще продължи с цветни заряди, които ще бъдат заложени в градинката около кметството. Бораксите ще обагрят небето над града в бяло, зелено и червено. Идеята е те да могат да бъдат видени от всяка точка в Шумен.
Зарята ще завърши с огнени хризантеми и искрящи плачещи върби.
Майсторът на пиротехниката ще заложи десетки крекери при, които основният огнен букет е придружен от множество цветни искри. Ще има голям брой титанови салюти. Това е така наречения гръм в небето и предизвикват само шумов ефект.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Светлана Маркова: При необходимост съм готова отново да стана доброволец в COVID сектор
Следваща статияДухът не може да бъде ваксиниран… Бъдете здрави и силни, честита Нова година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here