дом Общество Духът не може да бъде ваксиниран… Бъдете здрави и силни, честита Нова...

Духът не може да бъде ваксиниран… Бъдете здрави и силни, честита Нова година!

0
ДЯЛ

Изпратихме тежка година и трудна година. Затворена в крепостта на страховете. Но пък опознавателна. Отприщила себепознанието. Сложихме маски, за да паднат маските. Всеки успя да оцени себе си, да оцени околните. Кой е смел, кой си заслужава…
Светът винаги е живял в една историческа цикличност, повтаряемост на събития, не успели да бъдат добре оценени. 20-те години на миналия век стартираха с оптимизъм, за да бъде попарен от Първата световна война, от финансов крах и безработица, от разбити мечти. Така започна и 21-ви век, за да достигнем до поредния колапс. Но този път диктуван от страховете и невидими врагове.
„Във всеки живот има много дни, ден след ден. Крачим през себе си, срещаме крадци, призраци, великани, старци, младежи, съпруги, вдовици и братя по любов.“(„Одисей“, Джеймс Джойс).
Можем да добавим – срещаме и доброто, и злото. Едното без другото не може. Взаимни необходимости. Без първото не може да бъде оценено второто. И обратно.
Вървете смело по пътя си. Духът не може да бъде ваксиниран. Всичко е балансирано и няма начин везните да бъдат наклонени само на една страна. Нека крачките Ви са уверени, а оценките винаги правилни. И не забравяйте, че правите пътища са скучни…
Благодарим, че бяхте и сте наши читатели и приятели. Вие сте нашето вдъхновение!
Бъдете здрави, силни, заедно, честита Нова година!

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен ще посрещне Новата година с пищна заря
Следваща статияПрезидентът: 2020-а бе годината на българското събуждане. Бърка онзи, който мисли, че то е угаснало!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here