дом Криминале Шуменски дилър на дрога във Варна влиза в съда

Шуменски дилър на дрога във Варна влиза в съда

0
ДЯЛ
Pixabay.com

С обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна 30-годишният шуменец К.К. беше предаден на съд. Мъжът бил привлечен като обвиняем от прокуратурата през месец април за държане с цел разпространение и разпространение на високорискови наркотични вещества, при условията на опасен рецидив – престъпление по чл. 354а, ал. 2, т. 4 във връзка с ал. 1, изр. 1, пр. 4 и пр. 5 във връзка с чл. 26, ал. 1 от НК. Той е криминално проявен и многократно осъждан за престъпления от подобен характер. К.К. е от Шумен, но дошъл във Варна, за да развива своя „бизнес“.
На 12 април 2021 година, 30-годишният обвиняем бил задържан в момент на продажба на наркотични вещества на двама мъже. На единият той продал 5,81 грама марихуана, а на другият четири цигари (1,21 грама) с дизайнерска дрога – тревиста маса, напоена с наркотично вещество.
При обиск в апартамента, обитаван от К.К., били иззети множество и различни разфасовки с наркотични вещества и електронна везна със следи от наркотици. От направените експертни справки било видно, че иззетите субстанции представлявали 27,93 грама марихуана, 81,45 грама метамфетамин, 10,84 грама амфетамин и 42,89 грама дизайнерска дрога.
Предстои Окръжен съд – Варна да насрочи делото срещу обвиняемия. Ако бъде признат за виновен той може да получи наказание от пет до петнадесет години „лишаване от свобода“ и глоба от 20 000 лева до 100 000 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГодишен концерт на детския танцов ансамбъл „Веселяче“
Следваща статияДве опасни пътни отсечки в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here