дом Култура Годишен концерт на детския танцов ансамбъл „Веселяче“

Годишен концерт на детския танцов ансамбъл „Веселяче“

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Детският танцов ансамбъл „Веселяче“ към ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ кани шуменци на традиционния си годишен концерт. Той ще се състои на 24 юни, четвъртък, от 20.00 часа на откритата сцена в парк „Студентски“. Входът за зрителите е свободен. Концертът се осъществява със съдействието на Община Шумен. Това съобщиха от местната администрация.
120 талантливи изпълнители под ръководството на Боряна Колева и Антон Марков ще зарадват публиката с танцови композиции от различни етнографски области. Четири от тях са съвсем нови и са подготвени през последните няколко месеца. За порасналите танцьори от ансамбъла това ще бъде последен концерт като част от детския състав на „Веселяче“.
През 2021 година се навършват 55 години от основаването на ансамбъла, съобщи главният художествен ръководител на състава Боряна Колева. Заради пандемията обаче тази година няма да има организирани прояви за отбелязване на годишнината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖилищата в Шуменско се увеличават
Следваща статияШуменски дилър на дрога във Варна влиза в съда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here