дом Спорт Шуменските футболисти и лекоатлети – шампиони в младежкия фестивал „Олимпийски надежди“

Шуменските футболисти и лекоатлети – шампиони в младежкия фестивал „Олимпийски надежди“

0
ДЯЛ

Младите състезатели от ФК „Шумен 2007“ станаха шампиони в турнира по футбол на младежкия фестивал „Олимпийски надежди“, който завърши днес в курортния комплекс „Албена“. Шуменските играчи записаха три победи в надпреварата – срещу съставите на „Дунав“ и „Спартак“ с по 2:1 и срещу отбора на „Одесос“ с 5:1.
В състезанията по лека атлетика най-много медали спечелиха младите лекоатлети от СКЛА „Шумен“. След тях се наредиха представителите на СКЛА „Чери Варна“, СКЛА „Нови пазар“, СКЛА „Левски София“ и СКЛА „Дунав Русе“.
В тазгодишното издание на младежкия фестивал взеха участие 412 млади таланти от цялата страна, родени между 2002 и 2006 година. Те се състезаваха в седем вида спорт, като за първи път имаше и турнири по бадминтон.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРазследване на случая с незаконното сметище е разпоредил кметът на Върбица
Следваща статияИнициативата „Пейки срещу вандализма“ стартира

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here