дом Общество Инициативата „Пейки срещу вандализма“ стартира

Инициативата „Пейки срещу вандализма“ стартира

0
ДЯЛ

Стартира инициативата „Пейки срещу вандализма“. От днес до 5 юли, на територията на парк „Кьошкове“ ще бъдат поправени и изрисувани 55 пейки. Това съобщиха организаторите на акцията от Общински младежки съвет-Шумен.
В преобразяването на пейките ще се включат не само доброволци от Общинския младежки съвет, а също други младежи и граждани, които предварително са подготвили идеен проект за дизайн на пейка, който ще имат възможността да осъществят по време на инициативата.

Инициативата се реализира съвместно с партньорите по проекта – Destructive Creation и фондация “Подобри”.
Освен пейките на територията на парка, ще бъдат поправени и няколко пейки на други локации в града, които са били разрушени в следствие на вандалски прояви. Инициативата „Пейки срещу вандализма“ цели да насочи вниманието на гражданите към проблема с вандалските прояви и да покаже, че поддържането на градските пространства може да бъде осъществено по един по-креативен начин.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските футболисти и лекоатлети – шампиони в младежкия фестивал „Олимпийски надежди“
Следваща статияАнаниев пред Борисов: Обсъждаме увеличаване цената на пътеката за COVID-19

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here