дом Общество „Цветята в миналото, цветята – днес и в бъдеще“: Жителите на Панайот...

„Цветята в миналото, цветята – днес и в бъдеще“: Жителите на Панайот Волов с благодарности към спонсорите

0
ДЯЛ

Празникът на цветята в шуменското село Панайот Волов да се утвърди като традиционен и да привлича повече участници от региона. Това е идеята на организаторите от Народно читалище „Земеделец 1903“. Мотото ще бъде запазено – „Цветята в миналото, цветята – днес и в бъдеще“.
Според кмета на селото Димитър Ботев само така може да бъдат съхранени вечните традиции, които поддържат жив духа на българщината, въпреки трудните времена. А когато хората са заедно и се веселят, тогава проблемите се преодоляват по-леко.
Празникът през уикенда, който събра цялото село в читалищния салон, остана незабравим благодарение на основните спонсори – Община Шумен и компанията „Алкомет“.
За невероятната атмосфера местните благодарят на градския духов оркестър „Михаил Биков“, братята – гайдари Галин и Мартин Ганчови, възпитаници на училището по изкуствата „Сава Доброплодни“ в Шумен и на формация „Македонско девойче“ към Пенсионерски клуб № 7. Както и на народната певица Русанка Вълканова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУрок по горска педагогика: 30 деца се забавляваха, учейки сред природата
Следваща статияКрай на порочните практики при помощните средства за хора с увреждания?