дом Общество Три фирми са предложени за „Инвеститор на годината” в община Велики Преслав

Три фирми са предложени за „Инвеститор на годината” в община Велики Преслав

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Три форми са предложени за първи носители на наградата „Инвеститор на годината” от Постоянната комисия по „Туризъм, екология и инвестиционни политики” на Общински съвет-Велики Преслав. В мотивите на предложението се отбелязва, че въпреки „влошената икономическа среда, не липсват дръзки предприемачи, които инвестират в модерна инфраструктура и нови работни места”. От комисията предлагат наградата да стане традиционна и да се връчва при наличие на инвестиционни проекти с принос в развитието и модерния облик на Велики Преслав и населените места от общината.
Предложените фирми са „Стъклопакет-ТА” ЕООД – село Хан Крум, изградила нов цех за стъклопакети – за принос в развитието на промишленото производство и създаването на нови работни места, „ДиЕл Фемили” ЕООД, построила и въвела в експлоатация семеен хотел „Преслав” – за издигане на нивото на туристическото предлагане и облагородяване на градската среда, и „Симеон Велики” ООД, построила и въвела в експлоатация плувен басейн с обслужващи звена – за обогатяване на туристическото предлагане и възможностите за спорт и физическа активност на гражданите.
От общинската комисия смятат на този етап наградата „Инвеститор на годината” да има морално изражение – грамота, придружена от произведение на изкуството, които да бъдат връчени на подходящ форум. Предложението е изпратено до кмета на община Велики Преслав инж. Янко Йорданов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОставиха окончателно в ареста обвиняем за съучастие в грабеж във Велино
Следваща статияГласуваха средства за операцията на Зейнеб от Каолиново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here