дом Общество Гласуваха средства за операцията на Зейнеб от Каолиново

Гласуваха средства за операцията на Зейнеб от Каолиново

0
ДЯЛ

Да бъде отпусната еднократна помощ в размер на 2 000 лв. за трансплантация на бъбрек на Зейнеб Ахмедова. Това реши единодушно на последното си заседание Общинският съвет в Каолиново по предложение на кмета на общината Нида Ахмедов.
Кметовете по кметства и общинските служители също събират средства, които ще бъдат преведи по сметката на нуждаещата се жена.
Зейнеб Мехмедова е на 33 години от Каолиново и се нуждае от спешна бъбречна трансплантация, която е животоспасяваща. Нейната диагноза е хронична бъбречна недостатъчност. Заболяването й датира от 2009 година, но с течение на годините, състоянието й се влошава и бъбреците намаляват функцията си драстично. Зейнеб е на хемодиализа три пъти в седмицата по 4 часа.
Налага се спешна трансплантация на бъбрек в Турция, защото при продължителна хемодиализа се увреждат и другите органи. Младата жена има донор, но тя и семейството й не разполагат с необходимата сума от 22 000 евро.
За всеки, който може да помогне, дарителски кутии вече има поставени в село Гусла в търговските обекти на Фатма и Laften.
Дарителска сметка:
IBAN: BG92STSA93000027702410
Валута:BGN
BIC: STSABGSF
ТИТУЛЯР НА СМЕТКАТА Зейнеб Алиева Мехмедова.
Paypal: zeyno88@abv.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТри фирми са предложени за „Инвеститор на годината” в община Велики Преслав
Следваща статияВодата от чешмите остава мътна, не я пийте и не гответе с нея!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here