дом Култура Режисьорът Стефан Командарев гостува на шуменци

Режисьорът Стефан Командарев гостува на шуменци

0
ДЯЛ

Известният филмов режисьор Стефан Командарев е гост на майските културни празници в Шумен. Днес от 19.30 часа в танцувалната зала на Младежкия дом ще се състои среща разговор с него, на която режисьорът ще представи новия си проект с работно заглавие „Ало“. Сцените от новия филм на Стефан Командарев ще бъдат заснети в Шумен през есента. Тогава се очаква в града да пристигнат екипи и от чужбина, защото лентата е копродукция между България, Франция и Германия. Предвижда се тя да излезе на екран през есента на 2022-ра година.
За почитателите на седмото изкуство ще бъде прожектиран филмът на Стефан Командарев „В кръг“ с участието на Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев-Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев-Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.
След „Посоки“ и „В кръг“, „Ало“ е третият филм от планираната трилогията. Идеята за „Ало“ получава награда и финансова подкрепа за реализация от френския филмов фестивал Arras Film Festival. Журито на фестивала присъжда специално отличие и за творбата му „В кръг“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУчениците от 7, 8 и 10 клас започват присъствени занятия
Следваща статияКаратисти от Нови пазар с призово класиране на Републиканския турнир

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here