дом Общество Учениците от 7, 8 и 10 клас започват присъствени занятия

Учениците от 7, 8 и 10 клас започват присъствени занятия

0
ДЯЛ

От днес присъствени занятия започват учениците от 7, 8 и 10 клас. Те ще останат в класните стаи в идните две седмици. Заедно с тях присъствено присъствено на училище продължават да ходят децата от 6 и 11 клас.
В електронна среда на обучение преминават 5 и 9 клас, които ходят на училище от 26 април. Най-малките от 1 до 4 клас са присъствено на училище от 12 април.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияРежисьорът Стефан Командарев гостува на шуменци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here