дом Спорт Каратисти от Нови пазар с призово класиране на Републиканския турнир

Каратисти от Нови пазар с призово класиране на Републиканския турнир

0
ДЯЛ
Снимка: 60city.net

Каратистите от спортен клуб „Стихия“ в Нови пазар постигнаха призово класиране на Републиканския турнир за мъже и жени към Българската карате киокушин федерация. Състезанието се проведе вчера в Стара Загора.
Виктория Наскова, на 29 години, е републиканска шампионка в категория до 50 килограма. Каратиската от Нови пазар респектира съперничките си с техника и умения и някои от тях отказаха бойните срещи.
Николай Емилов, на 19 години, се окичи със среброто при мъжете в категория до 75 килограма. Той достигна до второто място въпреки, че бе ощетен от съдиите в последната среща.
Със своите 16 години Габриела Николова пък се оказа най-малката участничка в турнира. Това не попречи на младата надежда на каратето да влезе в двубой с по-опитна и 15 килограма по-тежка съперничка. Втората среща на Габриела бе зрелищна и в нея момичето от Нови пазар постигна чиста победа с ипон. Това донесе на състезателката специалната купа за висок боен дух.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРежисьорът Стефан Командарев гостува на шуменци
Следваща статияСпад на случаите с COVID-19 в Шуменско, но 13 са починали за 7 дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here