дом Общество Регионалното сдружение за управление на отпадъците на общините в областта ще заседава...

Регионалното сдружение за управление на отпадъците на общините в областта ще заседава днес

0
ДЯЛ

Заседание на Общото събрание на Регионалното сдружение за управление на отпадъците на общините от област Шумен ще се проведе днес, съобщиха от общинския пресцентър.
Дневният ред е от три точки. Ще бъдат взети решения относно исканията на Община Нови пазар за разходване на 500 000 лв. с ДДС за закупуване на два специализирани автомобила за сметосъбиране и сметоизвозване на отпадъци, на Община Каолиново за 160 000 лв. за специализиран автомобил за сметосъбиране и сметоизвозване и на Община Хитрино за 80 000 лв. с ДДС за придобиване на специализирана техника – мулчер за третиране на зелени градински и дървесни отпадъци.
Заседанието ще започне от 11.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНационалната агенция за приходи с нов директор
Следваща статияПартиите не се разбраха за секретаря на РИК-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here