дом Общество Националната агенция за приходи с нов директор

Националната агенция за приходи с нов директор

0
ДЯЛ

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП) и на длъжността е назначен Румен Спецов. Това съобщиха от правителствената пресслужба.
Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“. В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.
Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Върбяне с благодарности към полицейски служител за разкрита вандалщина
Следваща статияРегионалното сдружение за управление на отпадъците на общините в областта ще заседава днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here