дом Общество Приключенски дни: Скаутите заминават на Международен лагер

Приключенски дни: Скаутите заминават на Международен лагер

2
ДЯЛ

Децата скаути от 12 до 15 години замиха днес на Международен лагер. В него ще се включат малчугани от различни градове на страната. Лагерът е организиран от Международен скаутски център – Шумен.
„Надявам се да си прекараме чудесно, да научим нови и интересни неща, както и да се запознаем с нови хора”, развълнувано споделиха за 24shumen.com децата.
Скаутите ще прекарат 8 дни в лагер „Ивански”, намиращ се на ПП” Шуменското плато.
„ През тези дни децата ги очаква едно голямо приключение, както и много нови запознанства”, допълни клубният водач на варненски клуб,  Женя Младенова.
Те ще спят на палатки и ще се учат как да оцеляват в полеви условия. В лагера ще участват и доброволци от Корея, Русия и Белгия, които също ще са част от едно предстоящо приключение.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧиталището в село Риш ще посрещне зимата с нов покрив
Следваща статияДонорът Йордан със стряскащо за мнозина патриотично условие: Преливайте само на …

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here