дом Общество Читалището в село Риш ще посрещне зимата с нов покрив

Читалището в село Риш ще посрещне зимата с нов покрив

0
ДЯЛ

Покривът на читалището в шуменското село Риш ще бъде ремонтиран до началото на зимните месеци, съобшиха за 24shumen.com от общинската администрация на Смядово.
„ В момента читалището е в лошо състояние, липсват керемиди има и отлетяли ламарини от вятъра.”, добавиха от общината.
Ремонта на покривната конструкция ще бъде направен със средства от общинския бюджет. Новата стряха ще струва на хазната 20 000 лева. Целта е да се направи по бързо, за да се избегнат наводнения в библиотеката на културната институция.
От общинската администрация се надяват, че до един месец читалището ще може да се похвали с новата си придобивка. Ремонтът пък е възложен смядовска фирма.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатворник заведе дело срещу шуменската полиция, поиска 100 000 лева обезщетение
Следваща статияПриключенски дни: Скаутите заминават на Международен лагер

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here