дом Бизнес Правят текущи промени в бюджета на Община Шумен

Правят текущи промени в бюджета на Община Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Докладна записка за текущи промени в разходната част на бюджета на Община Шумен за 2021 г. ще гласува Общинският съвет на заседанието си в края на април. Предложението на кмета Любомир Христов е направено след анализ на отчета за изпълнението на бюджета за първото полугодие с оглед на нови обстоятелства и одобрени искания на ръководители на общински структури.
Директорът на ОП „Чистота” е защитил необходимостта от закупуване на автомобил с цел транспортиране на работниците до работните им места. Пътническият автомобил – микробус с 8+1 места, е на стойност 58 000 лв. Необходимите за него средства ще са за сметка на планираните за предприятието средства за 2021 г. по параграф „Горива, вода и енергия”. След искане на директора на ОП „Строителство и благоустройство” за нуждите на предприятието ще бъде закупен лек автомобли втора употреба на стойност 27 600 лв., но не със 6+1 места, както се планира в началото на годината, а с 4+1 места.
Промени в приходната част на бюджета на Община Шумен за 2021 г. не се налагат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе прецизират списъка с улици за текущ ремонт в Шумен
Следваща статияИнсталация ще оползотворява сметищния газ на Регионалното депо край „Дивдядово“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here