дом Наблюдател Плажът, част 7: Те са млади, красиви и плажът им е ловното...

Плажът, част 7: Те са млади, красиви и плажът им е ловното поле

0
ДЯЛ

Те са млади, красиви, знаят за живота много, кършат снаги при всеки удобен случай. Любовта се измерва с конските сили под капака на автомобила. Земният рай е пресъздаден с оплюнченото наргиле в бийч бара.
За тях морето е повод. Плажът е подиум за изявата. Новите татуировки, настанилите се бански в задните части. Животът е радост, фиеста на фона на жива музика…
Басовете от бара на плажа променят дори ритъма на сърдечната дейност. Дневна дискотека, но за малко по-пораснали деца. Предимно от женски пол. Въртят задни части, лапат маркучите на наргилетата, стиснали телефони в другата ръка. Пригласят на певеца в гръцкия му репертоар, който обикаля чадърите. Персоналът не може да смогне да носи бутилки с пиячка. Във водата се влиза до глезените, че да не се замаца нещо грима. Да не се прецака и прическата.
„Ма, мноого е яко тука, мааа!“, крещи една дама с визия на проходила русалка.
„Довечера с „Мазерати“-то на моя ще ходим на едно място с още един. Може да го вземеш. Баща му му купил „Порше“-нце“, изрича другата.
Подобен „излет“ излиза поне 200 кинта дневно на човек. Боли ги ….междубузието.
Кубиците под тенекиите са важни.
„Абе, надуха ми главата, каква е тази музика?! И някакви пияни момичета са се натъркаляли по шезлонгите и откачат…“, изрича мъж на около 40 години към двамата спасители на поста в близост, докато си тръгва.
Дърт е, не разбира…
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПетима основни играчи от ФК „Волов“ напуснаха отбора
Следваща статияВъвеждат нови ограничителни мерки от следващата седмица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here