дом Спорт Петима основни играчи от ФК „Волов“ напуснаха отбора

Петима основни играчи от ФК „Волов“ напуснаха отбора

0
ДЯЛ
Николай Николов с футболистите на „Волов“ в края на мача с „Локомотив“ Снимка: Салим Салих

Основни играчи във шуменския футболен клуб са напуснали отбора и са се насочили към други отбори. Това съобщи Николай Николов, съпредседател на ФК “Волов“.
Трансферът на са Евгени Стоянов, Денис Кадир, Христо Станчев, Иван Иванов и Юлиян Загоров стана в последния момент преди началото на първенството в Североизточна Трета лига. Въпреки това обаче бяха намерени достойни заместници, които в първия двубой с „Локомотив“ (Русе) показаха умения и достойно представяне. Новите футболисти във „Волов“ са вратаря Стефан Петков – юноша на „Черно море“ (Варна), Сонер Хюсеин, Живко Парашкевов и Калоян Петров от Русе, Михаил Петров – юноша на „Лудогорец 1945“ (Разград), Христо Александров от Търговище.
„Като цяло отборът е съставен от местни момчета. Те са от футболните школи на „Волов“ и „Шумен 2007“. От картотекираните ни състезатели 7 са на юношеска възраст, другите са между 20 – 22 годишни момчета. Михаил Венков, Христо Александров и Живко Парашкевов са с по-голям опит на футболния терен. Те ще помагат за увереността и ще насочват по-младите в тънкостите на футболната игра. Що се отнася до това защо входът е платен – 5 лева, изявата на нашите момчета е за каузата на Шумен. Подкрепата от феновете е много важна, така е в цял свят публиката, посетителя на мачовете – зрителя, фена както и да го наречем той е необходимо да изрази своята подкрепа и чрез купуването на билет. Това по-скоро е отношение. Тук не говорим за нищо друго – това е правилното отношение. Ние не разчитаме на тези постъпления в касата на клуба, но всеки лев който ще влезе в касата ще се ползва по предназначение. Понеже безкрайно много неща има които трябва да се реализират и постигат , но основното е принципът“, каза още Николай Николов.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Изправи се БГ! Ние идваме!” при президента: „Ще настояваме за насочен мандат с определен срок”
Следваща статияПлажът, част 7: Те са млади, красиви и плажът им е ловното поле

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here