дом Криминале Паднали дървета повредиха четири автомобила в Шумен

Паднали дървета повредиха четири автомобила в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Мадлен Станчева

Паднали дървета снощи потрошиха четири леки автомобила в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
В 21.59 часа е получен сигнал за паднало дърво върху  автомобили на паркинг до хотел в района на „Кьошковете“. На място е пратен екип от РСПБЗН-Шумен. Установено било, че след силен вятър е паднало дърво върху три леки автомобила – БМВ, „Нисан“ и „Форд“. Унищожени са общо 10 предни и странични стъкла, огледала, и ламарини на превозните средства. Дървото е нарязано и отстранено.
 Близо часа преди това е получено съобщение за паднало дърво върху лек автомобил „Ауди А3“ с шуменска регистрация на ул. “ Лозенград“ в Шумен. Екип е насочен на място, падналото дърво е нарязано, автомобилът е изваден. Нанесени са щети по предния капак и калник на автомобила,  счупено е предното стъкло.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаркотици „пратиха“ младежи от Шумен в ареста
Следваща статияПремахването на паднали дървета и клони в Шумен продължава

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here