дом Общество Премахването на паднали дървета и клони в Шумен продължава

Премахването на паднали дървета и клони в Шумен продължава

0
ДЯЛ
Снимка: Мадлен Станчева/Архив

Работници от общинското предприятие „Чистота“ разчистват улиците от счупените клони. Отстраняват се и паднали дървета в Градската градина, по ул. „Софийско шосе“, до църквата „Св. Три Светители“ и в близост до Пето основно училище. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Премахнати от екипи на пожарната са нападалите дървета по ул. „Станционна“, ул. „Добруджа“, ул. „Лозенград“, до жп прелеза в близост до ШУ „Еп. К. Преславски“ и пред хотел „Орбита“ в парк „Кьошковете“. Работата по разчистването на падналите дървета и клони продължава по ул. „Македония“, ул. „Васил Априлов“, ул. „Сан Стефано“, ул. „Любен Каравелов“, по пл. „Ал. Стамболийски“ и на други места в града.
 26 сигнала за паднали дървета, пречупени клони и скъсани ел. кабели са получени на денонощните телефони в общинската администрация заради снощната буря. Екипи на общинското предприятие „Паркове и обредна дейност“ и РДПБЗН-Шумен през нощта отстраняваха паднали дървета по градските улици и междуселските пътища. Още снощи работници от ОП „Паркове и обредна дейност“ премахнаха падналите дървета по пътя между село Царев брод и квартал „Мътница“, по пътя Мараш – Салманово и на изхода от Шумен към кв. „Макак“, в близост до гробищния парк.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПаднали дървета повредиха четири автомобила в Шумен
Следваща статия„Автомагистрали“ вече има ново ръководство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here