дом Криминале Наркотици „пратиха“ младежи от Шумен в ареста

Наркотици „пратиха“ младежи от Шумен в ареста

0
ДЯЛ

Четирима шуменци са задържани за притежание  на наркотични вещества. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Малко след 17.30 часа в дежурната част на полицейското управление в Шумен е постъпил сигнал от живущи  в блок на ул. “Цар Освободител“ в града, че във входа са забелязали младежи със съмнително поведение. На място, за проверка на сигнала е изпратен полицейски екип. Установени на адреса са четирима шуменци – на 22, 21, 28 и 25 години.
При извършената проверка в 21-годишния местен жител са намерени две пликчета с около 1 грам бяло прахообразно вещество, което по негови данни е „амфетамин“. Пликче със суха листна тревна маса е намерен и иззет от 28-годишния шуменец. Полиетиленова торбичка  с около 15 грама суха тревна маса – „дизайнерски чай за пушене“  и електронна везна са иззети от мъж на 22 години. Иззетите вещества предстои да бъдат изследвани лабораторно. Четиримата шуменци са задържани за срок до 24 часа в РУ-Шумен.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзор на прокурор от Районната прокуратура в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама изкупували старо желязо във Велики Преслав без лиценз
Следваща статияПаднали дървета повредиха четири автомобила в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here