дом Други Обявление за инвестиционно намерение

Обявление за инвестиционно намерение

0
ДЯЛ

На основание чл.4, ал.1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда на инвестиционни предложения за строителство, дейности и технологии /ДВ бр.25/2003 г./, Вергили Йорданов Вергилов

обявява

изготвяне на проект за Пункт за автодиагностика, в собствено УПИ XXXIII-249; кв.17по плана на гр. Шумен, ПИ 83510.662.249; с административен адрес гр.Шумен; ул. „Ружа Тенева – Северина” №1
Пунктът ще е разположен в партерен етаж на новопроектирана жилищна сграда, която се предвижда да бъде изпълнена на два етапа.
1-ви етап: Пункт за автодиагностика и първи жилищен етаж. Останалите два жилищни етажа ще бъдат изпълнени в 2-ри Етап.
В пункта ще се извършват диагностични ремонтни дейности /без ремонт на двигатели, смяна на масла и маслени филтри и тенекеджийски услуги/. При подмяна на детайли от автомобила, старите такива се предвижда да се връщат на клиента за третирането им от него (според нормативната уредба) извън обекта.
Сградата е проектирана като триетажна, без сутерен, с плосък покрив.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБебе на 9 месеца проходи след рехабилитация в Центъра за ранно детско развитие в Шумен
Следваща статияКозунаци и маски за всички жители на община Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here