дом Общество Козунаци и маски за всички жители на община Никола Козлево

Козунаци и маски за всички жители на община Никола Козлево

0
ДЯЛ

За пета поредна година всички християнски и мюсюлмански семейства в община Никола Козлево получиха козунаци за празника. С 3 500-те козунака за 1 840 семейства, тази година хората получиха и предпазни маски, съобщи за 24shumen.com зам.-кметът Иван Иванов. Инициативата за дарението е на кмета Ешреф Реджеб.
„Това е уважение към празника и всички са съпричастни, християни, мюсюлмани, няма никакво значение“, уточни той.
Пакетите се раздават при пълно спазване на мерките за безопасност. Доброволците от общинското формирование са в защитни облекла. Носят ръкавици, имат и очила.
„Целта е да няма физически контакт с хората, защото не се знае дали има заразен. Надяваме се, че няма, но за всеки случай“, обясни зам.-кметът.
Абсолютно на всички домакинства са раздадени маски, за да нямало оправдание при глоба от рода на „Нямам пари или не се продават“.
Установените правила трябва да се спазват, обобщи Иванов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявление за инвестиционно намерение
Следваща статияАрхимандрит Дионисий Мишев пред 24shumen.com: Духовното здраве не трябва да съсипва физическото здраве на християните

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here