дом Политика Николина Чакърдъкова ще пее в подкрепа на кандидата за кмет Красимир Костов

Николина Чакърдъкова ще пее в подкрепа на кандидата за кмет Красимир Костов

0
ДЯЛ

С концерт на Николина Чакърдъкова тази вечер от 19.00 часа на площад „Освобождение“ кандидатът за кмет на Шумен Красимир Костов ще закрие предизборната си кампания.
Известната певица, заедно с Ваня Костова и други музиканти, родени в Шумен, са включени в Инициативен комитет, който ще работи за реализация на музикален проект, насочен към младите хора. „Идеята е базата на бившия Летен театър да се използва за изграждането на Музикален дом“, обяви Красимир Костов.
За изпълнението на проекта най-вероятно ще бъдат поканени композиторът и певец Асен Масларски и Милица Божинова, съобщиха от екипа на кандидата за градоначалник.
Снимка: Фейсбук, официална фен страница
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха двама младежи, разхождали се с чай за пушене в джобовете
Следваща статияПо-нисък добив от слънчоглед в Шуменска област тази година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here