дом Общество Заповядайте на събор в Пристое: Конни надбягвания и народни борби са гвоздеят...

Заповядайте на събор в Пристое: Конни надбягвания и народни борби са гвоздеят на веселието

0
ДЯЛ

Традиционен общински събор с конни състезания и народни борби ще се проведе тази неделя, 13-ти май, в село Пристое, община Каолиново.
Гонките, които ще започнат в 10.00 часа са с дистанции 1400, 1800, 2400 и 3200 метра, а наградния фонд е в размер на 8 500 лева.
Записването е по гари до запълване на местата в старт машината. Няма да се допускат участие на коне извън машината. Желаещите да участват в състезанията мога да се запишат днес до 16 часа на тел: 0889 45 23 64.
От 13.00 часа съборът ще продължи с възпоменателен митинг по случай 29-тата годишнина от т.нар.Възродителен процес. От 14.30 часа програмата ще продължи с народни борби, в които могат да се включат деца, момчета и кадети в две възрастови групи, с награден фонд 1 660 лв.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия70 души от екарисажа остават без работа? Протест под прозорците на директора на ОДБХ-Шумен
Следваща статия„Пет пръста в железен юмрук”! Шумен празнува (снимки и видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here