дом Общество Кметът на Върбяне с благодарности към полицейски служител за разкрита вандалщина

Кметът на Върбяне с благодарности към полицейски служител за разкрита вандалщина

0
ДЯЛ

Кметът на село Върбяне Николай Найденов изказа най-сърдечни благодарности към младши полицай инспектор Цветелин Цанков от полицейски участък в гр. Каспичан към РПУ Нови пазар за проявеният професионализъм и бързото установяване на извършителя, счупил стъкло на автомобила на Станислав Станчев, пребиваващ в наследствен имот във Върбяне.
„Макар и банален случаят касае младежки купон до късни часове. Вследствие на алкохола и породена ревност възниква спречкване между потърпевш и извършител с последващ резултат: счупване на автомобилно стъкло.
Младежки лудории, затова приемаме публикацията на Станислав Станчев „… ето това се случва в село Върбяне“, придружена със снимков материал на щетата, за емоционална и прибързана реакция преди да е завършила полицейската проверка, започнала незабавно!
Ще си позволя да апострофирам и приятеля на компанията Владимир Виданов, който споделя, че в селото няма разкрито престъпление от служителите на МВР.
Да Владко, няма, защото няма как да се разкрие нещо, което го няма и не съществува!!!
В село Върбяне престъпността и в частност битовата такава са почти непознати като явление. Пожелавам така да бъде навсякъде!
Монтираните седем камери обхващат с непрекъснато видео наблюдение селото. Регулярните срещи на полицейските служители с жителите, полицейското присъствие, синхрона между кметската институция и служителите на реда са елемент от общата превенция на престъпността с последващ резултат: нулева толерантност и почти нулева престъпност!
Хората живеят спокойно, без страх от посегателства върху здравето и собствеността им.
Това определя и засиленият интерес от закупуването на имоти във Върбяне. Затова и младежките алкохолни лудории, в които Владко неведнъж се е замесвал, великодушно приемаме и му прощаваме като грешки на младостта!
С благодарност и уважение за своевременното разкриване на случая“
, пише още кметът на Върбяне.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Чай за пушене“ прати младеж в ареста за 24 часа
Следваща статияНационалната агенция за приходи с нов директор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here