дом Криминале Мъртвопиян шофьор се блъсна челно, пострада пътничка в другия автомобил

Мъртвопиян шофьор се блъсна челно, пострада пътничка в другия автомобил

1
ДЯЛ

Водач бил установен да управлява с 2,85 промила алкохол след като предизвикал пътен инцидент. Произшествието възникнало около 15.45 часа на 11 март по пътя около езерото в посока от бул.“Ришки проход“ към заведение. Водач на лек автомобил Рено „Меган“ с шуменска регистрация се блъснал в насрещно идващия лек автомобил Фолксваген „Пасат“. След удара в МБАЛ- Шумен била откарана пътничката от Фолксваген-а В.В./25г./ от село Марково. Установена е фрактура на ръката. Водачите на двата автомобила са изпробвани за алкохол, като дрегерът отчел 2,85 промила в издишания от М.М./30г./въздух, който управлявал Рено-то . Не е отчетен алкохол в пробата на Д.Д./28г./, който бил зад волана на Фолксваген-а.
М.М е задържан за срок до 24 часа в РУ-Шумен за причиняване на ПТП в нетрезво състояние и нанасяне на средна телесна повреда. За извършено престъпление по чл. 343 ал. 3 буква А от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбирджия с над 30-годишен „стаж“ бе задържан след гонка с полицията
Следваща статияСвръхмодерна камера охлажда мераците на джигитите по пътя „Дивдядово”-Шумен (снимки и видео)

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here