дом Общество Свръхмодерна камера охлажда мераците на джигитите по пътя „Дивдядово”-Шумен (снимки и видео)

Свръхмодерна камера охлажда мераците на джигитите по пътя „Дивдядово”-Шумен (снимки и видео)

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

КАТ разположи нова стационарна преносима установка за контрол на скоростта при изхода от квартал „Дивдядово” в посока Шумен.

Подвижната камера влиза в работен режим от днес. Отсечката, в която се намира новото устройство, редовно изкушава шофьори да натиснат педала на газта, тъй като е двулентова в едната посока, а пътната настилка бе ремонтирана съвсем скоро. Свръхмодерното устройство работи с лазерни лъчи, докато старите са с радио вълни.

Работи с външна батерия и самостоятелно захранване, като прави 400 замервания в секунда, т.е. засича по четири автомобила наведнъж. Работи на денонощен режим. Камерата струва над 40 000 лева. За подробности, вижте във видеото!

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъртвопиян шофьор се блъсна челно, пострада пътничка в другия автомобил
Следваща статияВ Шумен стартира кампания „Дни на отворените врати” по туберкулоза

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here