дом Политика Илтер Бейзатов е избран в състава на Изпълнителната комисия на ГЕРБ

Илтер Бейзатов е избран в състава на Изпълнителната комисия на ГЕРБ

0
ДЯЛ

Илтер Бейзатов бе избран в състава на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Това стана по предложение на лидера на партията Бойко Борисов по време на конгреса на политическата сила, който се провежда днес.
Илтер Бейзатов е член на ПП ГЕРБ от област Шумен. На изборите на 4 април Бейзатов беше избран за депутат в 45-ото Народно събрание.
По време на конгреса станаха ясни и двамата нови зам.-председатели на партията. Това са Томислав Дончев и Даниел Митов. Те замениха Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.
Като членове на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ бяха освободени Менда Стоянова, Пламен Нунев и Красимир Вълчев. На форума бе избрана и нова Контролна комисия на ПП ГЕРБ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтличиха изявени творци за Деня на Шумен
Следваща статияСтефан Янев е назначен за служебен премиер

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here