дом Криминале За по-малко от 24 часа: Задържаха двама, задигнали 327 лева от пощата...

За по-малко от 24 часа: Задържаха двама, задигнали 327 лева от пощата в Преселка

0
ДЯЛ

Задържаха извършители на взломна кражба от пощата в село Преселка за по-малко от 24 часа. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
На 8 декември в полицейското управление в Нови пазар е получен сигнал, че за времето от 16.00 часа до 18.00 часа неизвестен проникнал в помещението и извършил кражба на сумата от 327 лева. Криминалисти от полицейското управление в Нови пазар започнали работа по установяване на извършителя. Проведени са множество бързи оперативно-издирвателни действия, между които и беседи с местни жители, склонни към извършване на подобни деяния за изясняване на алибитата им. Всичко това дало резултат и сутринта на 9 декември са задържани двама мъже на 27 и 24 години, местни жители, известни на полицията с кражби. Паричната сума, която си поделили след като я откраднали, е изцяло възстановена. При документиране на престъплението е намерен и иззет нож. „Оръжието на труда“ им послужило да демонтират стъкло на прозорец, след което влезли в помещението и извършили кражба на паричната сума.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокурор от Районна прокуратура – Шумен.
24shumen.com 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци се отзоваха на сигнали за горящи кола, отпадъци и комин
Следваща статияМедиците от COVID сектора при КОЦ-Шумен са без министерски бонуси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here