дом Криминале Огнеборци се отзоваха на сигнали за горящи кола, отпадъци и комин

Огнеборци се отзоваха на сигнали за горящи кола, отпадъци и комин

0
ДЯЛ

Огнеборци се отзоваха на сигнали за пожари в кола, отпадъци и комин, отстраниха и паднал клон, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. В 10.10 часа вчера служители на РСПБЗН Шумен са посетили сигнал за пожар в лек автомобил „Сеат“ на ул. „Бели Лом“ в Шумен. Унищожена е част електрическата инсталация. Пожарът е загасен от собственика преди пристигане на екипа. Пожарът е причинен от късо съединение.
В 10.38 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в комин на къща на ул. „Опълченска“ в град Велики Преслав е възникнал пожар. На място е изпратен екип на РСПБЗН Велики Преслав, който е локализирал и потушил пожара. За гасенето му е използван оцет.
В 13.00 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в село Браничево върху лек автомобил „Фолксваген“ е паднал клон. Пожарникарите са нарязали и отстранили клона.
В 19.30 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че горят отпадъци в метален контейнер на бул. „Велики Преслав“ в Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 200 литра вода.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия85% е заетостта на COVID леглата в МБАЛ-Шумен
Следваща статияЗа по-малко от 24 часа: Задържаха двама, задигнали 327 лева от пощата в Преселка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here