дом Други Шумен рециклира с Шуменско пиво

Шумен рециклира с Шуменско пиво

0
ДЯЛ

Десетки шуменци се включиха в кампанията на Шуменско пиво за рециклиране на бирен амбалаж, предаде репортер на 24shumen.com. За настроението на присъстващите се грижат момчетата от група Wickeda. На събитието присъстваха и служители от Общинската администрация.

Разделното събиране на бирения амбалаж има нужда от повече популярност, за да се осигури пътят на празните бирени опаковки до правилното място и до тяхната повторна употреба, категорични са организаторите.
Мотото на кампанията е „Нека заедно пазим чистотата на нашия град и на природата. Рециклирай празна бира за пълна!“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтуденти от ШУ търсят астероиди, ще кръщават откритите от тях обекти
Следваща статияУстановиха собственика на забравения куфар, който вдигна на нокти полицията вчера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here