дом Общество Установиха собственика на забравения куфар, който вдигна на нокти полицията вчера

Установиха собственика на забравения куфар, който вдигна на нокти полицията вчера

0
ДЯЛ

Установен е собственикът на забравената чанта вчера по обяд до депо за колички до паркинга на хипермаркет в Шумен. Това съобщи говорителят на пресцентъра на ОД на МВР-Шумен Ася Йорданова.
След проведените оперативни действия на служители на ОДМВР-Шумен бил идентифициран мъж, който бил клиент на магазина. Снощи е изяснена самоличността му. Тази сутрин бил извикан в РУ- Шумен. По време на разпита станало ясно, че 44- годишният мъж от гр. Търговище не разбрал, че е забравил чантата си и предизвикал суматоха. След като си напазарувал, извадил от багажника на автомобила си различни вещи, за да подреди покупките си. Натоварил всичко, но забравил чантата, в която имал лични вещи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен рециклира с Шуменско пиво
Следваща статияЗлатна нива празнува „Зърното, брашното и хляба“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here