дом Общество Правителството разшири консулския район на Италия във Варна, вече обхваща и област...

Правителството разшири консулския район на Италия във Варна, вече обхваща и област Шумен

0
ДЯЛ

Правителството даде съгласие да бъдат променени консулските райони на консулствата на Италианската република, ръководени от почетни (нещатни) консулски длъжностни лица, във Варна и Пловдив, стана ясно след проведеното днес заседание на Министерския съвет.
Разширява се териториалната компетентност на консулството със седалище във Варна за цяла Източна България с области Русе, Разград, Силистра, Търговище, Шумен, Добрич, Варна, Сливен, Бургас, Ямбол.
Промяната предвижда разширяване на териториалната компетентност на консулството със седалище в Пловдив за цяла Централна България с области Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Смолян, Кърджали, Хасково. Промяната на консулските окръзи бе поискана от италианската страна и е част от общ план за преструктуриране на мрежата от италиански почетни консулства в България.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Свидетели на Йехова“ пак плъзнаха из Шумен, общинският съветник Наталия Стефанова с призив към гражданите
Следваща статияТипично по нашенски: Чакаме да застудее, тогава купуваме „топлото“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here