дом Общество „Свидетели на Йехова“ пак плъзнаха из Шумен, общинският съветник Наталия Стефанова с...

„Свидетели на Йехова“ пак плъзнаха из Шумен, общинският съветник Наталия Стефанова с призив към гражданите

0
ДЯЛ

Общинският съветник от ПП „Национален фронт за спасение на България“, Наталия Стефанова излезе с обръщение към шуменци по повод зачестилите посещения на религиозните представители по домевете на шуменци.
За 24shumen.com ,Стефанова посочи, че на последък е получила множество сигнали. Напористите „проповедници” обикаляли по домовете предимно около 18.00 часа, след работно време, когато хората се прибират.
Ето какво се казва в обръщението:
„По повод зачестилите сигнали от граждани на Шумен, че представители на „Свидетели на Йехова“ отново са започнали да ги тормозят и притесняват, като влизат по входовете на жилищните сгради и звънят по вратите на домовете, като общински съветник от ПП „Национален фронт за спасение на България“ правя следното обръщение:
Уведомявам всички жители на нашия град да предприемат мерки и да подават сигнали на денонощния телефон: 054 / 857 677, открит за целта от Община Шумен. На територията на Общината, с решение на Общински съвет №81 от 25.02.2016 се забранява извършването на религиозна пропаганда по домовете на гражданите. Нарушителите подлежат на глоба. До момента нямам информация да са наложени санкции и предписания на нарушителите. По предложение на общинския съветник от ПП „НФСБ“ Наталия Стефанова тази забрана е в сила и е включена в НАРЕДБА 1 за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Шумен – „Чл. 5 (6), който гласи: „Забранява се извършването на религиозна пропаганда по домовете на гражданите.“ Всеки стъпил на територията на Община Шумен, е задължен да спазва всички разпоредби на Общински съвет. Недопустимо е подобно действие от страна на агитаторите”, посочва Наталия Стефанова.
По думите й е подаден сигнал и към Община Шумен за извънредни спешни мерки, нарушителите да бъдат санкционирани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Българските корени” търсят най-красивата усмивка в Шумен
Следваща статияПравителството разшири консулския район на Италия във Варна, вече обхваща и област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here