дом Наблюдател Аху – иху, после…тонове боклук

Аху – иху, после…тонове боклук

8
ДЯЛ

Под купища боклук осъмна паркингът на ПП”Шуменско плато”, където от снощи до ранни зори тази сутрин се вихреше звездният купон на поп-фолк певеца Фики Стораро и фамилия. Репортер на 24shumen.com засне кадрите, на които се вижда резултатът от голямата веселба. В момента работници разглобяват конструкциите на мобилната сцена, остава обаче големият въпрос –КОЙ ще почисти след стотиците купонджии?
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнимание! Аварирал тир затвори пътя Шумен – Каронобат
Следваща статияЗа жените с любов: Не е необходимо да си Eдна от осем, за да си една от нас (видео)

8 КОМЕНТАРИ

  1. Спят разбира се, всеки вика то туй не е в моята къща, през к.ра ми е кво стана навън. Кой да изчисти „боклука“, като в БеГето тези които са останали в по – голямата част за нищо не стават. Държавата трябва да се закрие или да се даде на консигнация, друг начин не виждам.

  2. Не само кой ще изчисти боклука след тая цигания, ами КОЙ ще плати-това трябва да е въпросът!

  3. Че който му е разрешил да прави сватба на обществения паркинг той да почисти! Към Сашо Кунев отива май работата……

  4. Левски, много си вътре в нещата щом знаеш и колко са си платили, ама си кух като коркова тапа щом дори не знае как се пише педераст. А и си българин, колкото и Фики Стораро. Последният да ме извини, че го намесвам. А ти, Левски, ходи да учиш български, връщай се направо в първи клас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here