дом Общество За жените с любов: Не е необходимо да си Eдна от осем,...

За жените с любов: Не е необходимо да си Eдна от осем, за да си една от нас (видео)

0
ДЯЛ

Историите на жени, болни от рак са все по-срещани. Трудно ли да се справиш със заболяването, трудно ли е да се погледнеш в огледалото и да кажеш – Въпреки всичко, аз съм красива, здрава и уверена?
Това са въпроси, които са често задавани от онкоболните. В днешно време жените заболели от рак се чувстват подтиснати, може би и някак наказани за нещо. Това са жени, изгубили вярата в себе си и в живота. Поради тази причина, Розовият кемпер тръгна из България, за да помага на жените в нужда.
„Розовият кемпер на една от осем” е част от проект „ Сърдечни приятелки”, чиято основателка е телевизионната водеща Нана, която за втори път се бори с коварната болест. Помощта която получават жените е напълно безплатна.
Последната спирка на кемпера беше днес в Шумен
Десетки нуждаещи се от помощ и търсещи подкрепа се срещнаха с екипа на Една от осем. Инициаторката Нана, също присъстваше на събитието, макар и по телефона.
Срещата беше изпълнена с емоции и положителна енергия. Вярата, надеждата и куражът, които бяха вдъхнати на жените, показа, че въпреки всичкол надеждата остава. Надеждата, която крепи тези хора и им дава сили, за да продължат напред.
„Кемперът прави всичко това, което се извършва в клуба в София, подкрепяме информационно, психологически и морално. Идеята е тази помощ да достигне до всички нуждаещи се”, каза Диди от екипа на Една от осем.
Присъстващите на срещата получиха информация и положителен заряд от позитивните момичета на Нана. Тяхната сила и борбеност са рядко срещана, убеди си и екипът на 24shumen.com, който беше на мястото на събитието
„Колко от нас, като цяло застават пред огледалото и си казват: -Аз съм красива, умна, здрава и независима?
Колко от нас вярват в това? Колко от нас виждат смисъла в живота? Това са въпроси, на които всеки от нас трябва да си отговори и да продължи напред”, каза пред захласнатата публика, психолог от екипа.
Момичетата от Една от осем показаха, че въпреки всичко не трябва да се предаваме, защото „животът е един и трябва да се изживее до край“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАху – иху, после…тонове боклук
Следваща статияСезонът на дините! Галена открива фестивала в Салманово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here