дом Бизнес Айше Ахмедова е новият PR на „Алкомет“

Айше Ахмедова е новият PR на „Алкомет“

0
ДЯЛ

Айше Ахмедова е новият PR на фирма „Алкомет“. Тя бе представена на брифинг в сряда от председателя на Надзорния съвет на „Алкомет“ Фикрет Индже.
На тази длъжност Айше Ахмедова замества излязлата по майчинство Мая Блъскова.
Ахмедова е на 31 години. Завършила е специалност „Икономика“ в Шуменския университет (ШУ) и магистратура „Мениджмънт на търговската дейност“ в Стопанската академия във Свищов.
Още като студентка втори курс в ШУ получава лична покана от Фикрет Индже да стане част от екипа на „Алкомет“.
В периода 2010-2015 година Ахмедова е мениджър продажби във фирмата.
Омъжена е. Има две деца.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови двама пациенти с COVID-19 в МБАЛ-Шумен
Следваща статияОгнеборци отводняваха дворове и мазета в Хитрино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here