дом Криминале Огнеборци отводняваха дворове и мазета в Хитрино

Огнеборци отводняваха дворове и мазета в Хитрино

0
ДЯЛ

На 12 сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи на РДПБЗН- Шумен през последните 24 часа, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
11 от сигналите са били за наводнени помещения на различни адреси в Хитрино. Първият сигнал бил приет в 16.57 часа. Съобщено било, че се е наводнило мазе на ул.“Еделвайс“ в село Хитрино. Към адреса бил насочен екип, който след пристигане на място отводнил с помощта на мотопомпа избата.
В 17.14 часа е потърсена помощ за отводняване на двор и изба на ул.“ Дружба в Хитрино. Последвали сигнали за наводнени помещения на ул. “Бузлуджа“, „Еделвайс“, „Пирин“, „Хан Аспарух“ и „Симеон Велики“. Екипите са се отзовали на всички адреси и са оказали техническа помощ по отводняване на мази, сутерени и дворове на къщи, като последният сигнал бил приет в 21.10 часа .
Оказано е съдействие за пренасяне на болна жена от седми етаж на жилищен блок на ул. “Дедеагач“ в Шумен малко след 02.00 часа на 18 юни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАйше Ахмедова е новият PR на „Алкомет“
Следваща статияСпипаха незаконни дърва в село Каспичан и Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here