дом Общество Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ отбелязва патронния си празник

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ отбелязва патронния си празник

0
ДЯЛ

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ ще отбележи на 21 май патронния си празник. Тържеството ще започне в 10.00 часа пред Ректората. Ректорът проф. д.и.н. Георги Колев ще поздрави преподавателите, студентите и служителите, а празнично слово ще поднесе кметът на община Велики Преслав д-р Александър Горчев.
Проф. д.ф.н. Ивелина Савова ще бъде удостоена с почетната златна значка за значителни приноси за развитието на университета и за издигане на авторитета му в страната и чужбина.
Ще бъде връчена Наградата на Ректора за постижения през 2018 г. на доц. д-р Красимир Кордов, преподавател в катедрата по компютърна информатика, и Донка Иванова Аргирова, III курс, специалност „Педагогика на обучението по математика и информатика“.
Ще бъдат наградени и представителните отбори на Шуменския университет, които се завърнаха с медали от Националната универсиада на Асоциацията за университетски спорт „Академик“. Състезанието се проведе от 7 до 12 май във Варна.
В празничния ден плакет ще получи екипът на БНР-Радио Шумен за рубриката, която реализира съвместно с преподаватели от Факултета по хуманитарни науки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВажно за пчеларите: Предстои третиране с препарати в землищата на Никола Козлево и Цани Гинчево
Следваща статияДържавата на изборите и SMS-ите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here