дом Други Призив: Да помогнем в борбата срещу заразата с коронавируса чрез дарение

Призив: Да помогнем в борбата срещу заразата с коронавируса чрез дарение

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Уважаеми съграждани, представители на бизнеса и професионалните организации,
Като изказваме нашата огромна благодарност към всички, които вече се включиха в дарителската кампания „Помогни сега“ за събиране на средства за борба с коронавируса COVID-19, ви призоваваме да подкрепите тази изключително важна за града ни инициатива.
Тежката ситуация, в която се намира страната, и реалните рискове за всеки от нейните граждани налагат спешни мерки за ограничаване на разпространението на заразата. Част от тях са свързани със закупуването на необходимите предпазни средства, консумативи, облекла и апаратура за създаване на условия за адекватни действия от страна на лекарите, медицинските сестри, фелдшерите, санитарите, социалните работници и всички други наши съграждани, чието професионално призвание им отрежда най-тежката, най-опасната и най-отговорна роля в човешкото противодействие на пандемията. В тези нелеки дни на тревожна неизвестност дарените от вас средства, наред с чисто финансовата си стойност, биха придобили и високата морална стойност на хуманния жест, показващ силата на човешката съпричастност.
Нека покажем нашата солидарност като общество и заедно да спечелим борбата срещу заразата.
За желаещите да се включат в дарителската кампания „Помогни сега“ припомняме още веднъж сметката на фонда:
Уникредит Булбанк, Шумен IBAN: BG24UNCR70001523957520,
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Сдружение “Стопанска камара – Шумен”

От името на ръководството на Община Шумен и Стопанската камара

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСнабдиха джипита в областта с предпазни средства от Държавния резерв
Следваща статияГермански професор разкри нови симптоми на коронавируса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here