дом Общество Важно за пчеларите: Предстои третиране с препарати в землищата на Никола Козлево...

Важно за пчеларите: Предстои третиране с препарати в землищата на Никола Козлево и Цани Гинчево

0
ДЯЛ

Във връзка с опазване на пчелните семейства, Общинската администрация в Никола Козлево, уведомява всички собственици на пчелни семейства, разположени в землищата на селата Никола Козлево и Цани Гинчево, че от 22 май до 26 май 2019 г. „Агротех Импекс”АД ще проведе растителнозащитни, дезинфекционни и дезинсекционни дейности за третиране на пшеница с Фунгицид – „СОЛИГОР 425ЕК”-доза 70мл/дка с карантинен срок – 35 дни и Фунгицид – „ТАНГО СУПЕР“ –доза 80мл/дка с карантинен срок – 50 дни.
Съгласно чл.10 от Наредба 13 от 26.08.2016 г. на МЗХ, собствениците са длъжни да предприемат мерки по опазване на пчелните семейства от отравяне.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВръчиха наградата „Розалина Трутман“ на изявени студенти
Следваща статияШуменският университет „Епископ Константин Преславски“ отбелязва патронния си празник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here