дом Криминале С 2.73 промила зад волана по пладне

С 2.73 промила зад волана по пладне

0
ДЯЛ

47-годишен мъж от Нови пазар е установен да шофира след употреба на алкохол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 11.25 часа днес на кръстовище образувано от улиците „Цар Освободител“ и „Христо Смирненски“ в Нови пазар автопатрулен екип, който работил по безопасността на движението в града, забелязал лек автомобил „Мицубиши“ без регистрационни табели. Спрели водача за проверка. Освен че не представил документи за регистрация водачът, 47-годишен мъж от града, бил във видимо нетрезво състояние. Тестван е с дрегер, който отчел 2,73 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар.
По случая са започнали бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Чай за пушене“ щракна белезниците на 20-годишен
Следваща статияИзлъчиха победителите в турнира по тенис на маса от Общинските ученически игри

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here