дом Спорт Излъчиха победителите в турнира по тенис на маса от Общинските ученически игри

Излъчиха победителите в турнира по тенис на маса от Общинските ученически игри

0
ДЯЛ

Момчетата 5-7 клас от СУ „Йоан Екзарх Български“ победиха в турнира по тенис на маса от Общинските ученически игри. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Първи сред момичетата 8-10 клас са представителките на ПЕГ „Никола Вапцаров“, а при юношите във същата възрастова група доминираха тенесистите на СУ „Йоан Екзарх Български“.
Срещите се играха днес в зала „Юнак“ в Шумен.
Турнирът по тенис на маса сложи точка на тазгодишните Общинските ученически игри. В надпреварата взеха участие 93 отбора с 1001 състезатели. Първенците продължават в Областните ученически игри, които ще се проведат през март.
Организатори на Общинските ученически игри са Община Шумен и ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС 2.73 промила зад волана по пладне
Следваща статияИзвънредно: Съветниците в Шумен ще заседават на 10 март по проблеми на водоснабдяването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here