дом Прогноза за времето Септември започва с много слънце и опасни горещини

Септември започва с много слънце и опасни горещини

0
ДЯЛ
24shumen.com

Месец септември започва със слънчево и горещо време. За четвърти пореден ден в страната е обявен жълт код за високи температури, които се очаква да бъдат между 34 и 39 градуса. Единствено във Видинско, Добричко, Варненско и Бургаско температурите ще бъдат по-ниски. В Шуменска област е в сила жълт код, а живакът ще сочи в различните райони от 36 до 39 градуса.
Над планините също ще бъде предимно слънчево. Над масивите от Западна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и в Западна Стара планина, Витоша и Рила ще превали и прегърми. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е около 28 градуса, на 2 000 метра – около 21.
Отново много слънце ще има над Черноморието, където максималните температури на въздуха ще са 28-30 градуса, на морската вода – 27 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияРЗИ: 87 проверки за 1 седмица, шестима с актове за липса на маски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here