дом Общество Селски кмет замина на гурбет в чужбина, ще избират временен

Селски кмет замина на гурбет в чужбина, ще избират временен

0
ДЯЛ

Кметският наместник на преславското село Миланово Ариф Мехмед напусна поста си и от няколко месеца работи в чужбина, съобщиха за 24shumen.com общински съветници от Велики Преслав.
„Знаем, че си е намерил добра работа и изобщо няма намерение да се прибира в България, за да получава мизерна заплата от 600 лева“, уточниха нашите източници. Те довериха, че от чужбина Ариф изпращал молби за неплатен отпуск и за удължаването му.
Докато кметът печелел и си оправял семейния бюджет в чужбина, в селото назряло недоволство срещу безотговорното му поведение. Ситуацията станала нетърпима, тъй като нямало кой да решава елементарни проблеми – със социално слабите, болните хора и с животните. Редовно в Общината пристигали сигнали за нередности.
Съветниците нямат обяснение, защо с „огромно закъснение“ от Общината са решили да бъде избран временен управник, до провеждане на извънредни избори. И защо президентът е уведомен за издаване на указ късно.
С докладна председателят на Общинския съвет в старата столица Анелия Асенова ще предложи на тази сесия да бъде избран временен кмет.
Ариф Мехмед не успя да завърши даже един мандат, за който бе избран. Той бе издигнат от Реформаторския блок.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСобственикът на „Булмаркет“ лансира нова версия за взрива в Хитрино – неправилно пуснат ток
Следваща статияШуменски мачовци изместиха Гришо в класацията „10-те най-горещи българи за 2018 година”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here