дом Политика Свикват Консултативен съвет за сесията на 1 април на Общинския съвет в...

Свикват Консултативен съвет за сесията на 1 април на Общинския съвет в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Консултативният съвет към Общински съвет Шумен ще заседава онлайн днес в 15.00 часа. Заседанието ще се излъчва в Youtube.
Припомняме, че председателят на Общинския съвет Красимир Минчев отмени редовната сесия през март с аргументите, че за заседанието не са постъпили докладни записки и ангажираността на съветниците в предизборната кампания. Решението му бе оспорвано от 20 съветници от различни партии, които поискаха оставката на Минчев, както и да бъде свикано редовно заседание. След като искането им за провеждане на сесия не бе уважено в установения 7-дневен срок, недоволните се възползваха от законовите разпоредби, които позволяват 1/3 от съветниците да насрочат заседание.
Така се стигна до обявяване на сесия на 1 април. На нея ще се разгледат две докладни записки. Едната се отнася за възстановяване на бившата Белодробна болница, която е от предходното заседание, а втората е за прекратяване на правомощията на Красимир Минчев като председател на Общински съвет-Шумен.
Заседанието на 1 април ще е присъствено и ще се проведе от 9.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерът Борисов: Разхлабваме поетапно мерките на базата на резултатите от ваксинирането и оздравелите пациенти
Следваща статияОбластният кризисен щаб удължава противоепидемичните мерки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here